söndag 9 maj 2010

Vi blöder...

Rent lidande är det frågan om här i gråa , tråkiga, värdelösa Malmö. Vi vill inte vara här. Malmö som i vanliga fall är en stad jag trivs ganska bra i och känner för som min hemstad känner jag nu rent avsky. Inte malmös fel det här egentligen men här är så fruktansvärt oförklarligt grått och vi befinner oss i ett vakum. Vi ska vara på flygplatsen just nu, vänta på att boarda vårt plan men det är vi inte, istället är vi 60 mil från arlanda och tänker onda tankar om Island, Malmö, Sj, ja ni hör, löjligt men förståligt kanske.

Jag vaknade i morse och tänkte. Nu har vi missat vårt tåg med 10 minuter. Nu skulle vi haft två timmar kvar till Stockholm. Nu skulle vi vara på flygplatsen. Nu skulle vi snart vara i luften. Nu skulle vi vara i Barcelona. Ja, ni förstår kanske i vilket tecken dagen gått i.

Vi har nu till en "liten" avgift lyckats boka om våra biljetter till ett flyg som avgår tidigt på tisdag ifrån köpenhamn. Positivt vi slipper åka upp till stockholm, mer positivt är om man nu skall tro pappa som säkert bara vill peppa oss lite är i alla fall att det verkar vara dåligt väder i Barcelona idag och skall vara även i morgon så vi missar inget.. förutom två välbehövliga dagar i spanien då.

Vi stannar inne i dag, vi äter Marabou choklad och dansar till dålig musik och låtsas att vi är i en annan värld.

Inga kommentarer: