torsdag 16 december 2010

Torsdagar är bra dagar!

Jag älskar Torsdagar och alltid har alltid gjort. Dagen innan Fredag! Just denna Torsdagen känns extra bra. Två av tre semenarium och redovisningar avklarade. Dessutom kom den klarade tentan som en fin julklapp som var välbehövlig. I morgon blir det hemma dag med alla barn och försöka passa på när dom sover att skriva så mycket vi orkar på projektplanen, tanken är att sitta även en stund i kväll men vi får väl se vad vi orkar. Nästa vecka är det fullt upp som vanligt. Jobba på Englas dagis på måndag, samt möte med handledare inför projektplanen, Tisdag innebär tenta på morgonen och sen basgrupp. Onsdag är det semenarium och sedan gott folk blir det förhoppningsvis lite jullov då vi faktiskt bara ska njuta av att göra så lite som möjligt!

Ikväll ska vi lyxa till det med julbord här hemma. Vi har valt ut sakerna vi tycker om och struntat i resten och sedan istället lagt till sånt vi tycker bättre om. Tillexempel, bort med jansons och fram med potatisgratängen. Ris a lá malta har vi natruligtvis orimliga mängder av.

1 kommentar:

Anonym sa...

Beundrar verkligen er ork o flitiga pluggande jämte barnpassning, ammande, blöjbyten o ansträngingar till vuxenliv ;)Go go GO!
Emma (vän till Dennis)