söndag 23 januari 2011

Vi firar att Engla är hemma igen!


Engla är hemma igen efter att ha varit hos Max. När det äntligen plingade på dörren och Engla stod där med ett leende hoppade både hon och jag av lycka över att se varandra. Sedan gjorde hon som hon alltid gör, synar hemmet. Försöker ta reda på vad eventuella bevis för att vi haft roligt utan henne. Så här lät det idag:
"Vilka fina nya blommor på bordet, och dom blommorna i vardagsrummet med mamma. Fint skåp, jätte jättefint. Det där paketet som ligger på bänken är också jätte jätte fint, är det till mig??"
Sen kastade hon av sig kläderna, släkte lamporna och hoppade upp på pallen och skek, FREDAGSMYS!, vem bryr sig om att det är söndag, vi missade fredagsmys så idag fick vi ta igen missad tid!

1 kommentar:

Jenny Vidén sa...

Hej!!

Jag måste bara fråga om du är den samma Olga som bloggade på metrobloggen för några år sedan när du var gravid med din första lilla tjej?? Jag följde nämligen din blogg där och bloggade själv där också när jag just fått min dotter Julia! Jag snubblade över den här bloggen alldeles nyss och likheterna är slående! :) Du har iallafall två jättefina barn! :D